AutoVendi

Auto verkopen? Ontvang Gratis en Vrijblijvend een Bod Auto verkopen via AutoVendi. Een Gegarandeerd bod en geen afdingen tijdens het inleveren. Meld je auto gratis aan voor een veilige verkoop.

AutoVendi Reviews

  Oplichters! En misleiding

  Ik werd gebeld met een bod. Ineens kreeg ik een mailtje met een contract. Na terug mailen dat ik af zie van het verkopen van mijn voertuig gaven ze aan dat ik in gebreken wordt gesteld. En dat ik 15% van het aanbod als boete moet betalen! Pure misleiding en oplichting. Nooit zaken mee doen een gewaarschuwd mens telt voor 2!

  Sterke punten
  Geen, ze bellen met een vlotte babbel om je uiteindelijk te misleiden!

  Zwakke punten
  Oneerlijk en misleidend.

  Oplichters

  Komen afspraken niet na

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Veel om op te noemen

  Noout zaken met ze doen.

  Auto moeten vast houden tot 6-3 en krijg ik een factuur wegens niet nakomen afspraak omdat ik de wagen op 9-3 aan een ander heb verkocht. Krijg aleen mar te horen dat ik had moeten bellen! Heb ik gedaan en dan zou de koper me vrijdags bellen heeft ie niet gedaan en dan mij een factuur sturen. Nooit zaken met ze doen

  Autovendi oplichting

  Pas op voor deze websites. Ze beloven veel maar komen niks na. Koper kwam afspraken niet na en vervolgens moest ik hoge kosten aan autovendi betalen omdat we niet tot een deal kwamen. Mensen pas aub op en verkoop particulier

  Sterke punten
  Mensen misleiden

  Zwakke punten
  Prijs, benadering, niet meedenken, hoge kosten

  Vendi valt tegen

  Het autobedrijf wilde bij het zien van de auto minder bieden dan het overeengekomen bedrag. Vendi gaf aan dat ik hetgeen ik had gezegd over de auto niet strookte met de feitelijke situatie. Daar ben ik het niet mee eens. De medewerker wilde niet luisteren naar de opname waar de afspraken op gemaakt waren. Het staat hier op papier, zo deelde hij mede. \\r\\nMaar tot daar nog geen probleem. Toen ik echter aangaf, de auto elders in te ruilen, werd mij medegedeeld dat er wél een contract lag. Daar kwam ik iet zomaar vanaf. Pas na heen en weer getelefoneer met het autobedrijf dat mij een lager bedrag wilde geven, werd er uiteindelijk toegegeven. Een onprettige ervaring met Vendi.

  Sterke punten
  het eerste gesprek en de snelle actie van de contactpersoon die een goed bod voor je auto heeft.

  Zwakke punten
  Er wordt niet duidelijk genoeg doorgevraagd en de koop wordt te snel gesloten. Het gevaar dat een autobedrijf toch weer een lager bod doet, is groot. En dan gaat Vendi op haar strepen staan en moet het contract gevolgd worden en de koper genoegen nemen met een lager bedrag.

  Clear and good service

  Very pleased by this service in comparison to other channels.

  Sterke punten
  Honest

  Zwakke punten
  No cons

  perfect geregeld

  allemaal netjes en snel geregeld. inleverpunt was ook zeer bekwaam en attent. volgende keer weer autovendi.

  Sterke punten
  komen hun afspraken na. nemen de auto goed met je door.

  Zwakke punten
  omschrijf je auto alsof je hem zelf koopt. dus ook ieder krasje en dergelijke.

  Gegarandeerd bod wat niet gegarandeerd bleek

  Auto aangeboden met duidelijke omschrijving en voorzien van fotos. Verkoop bedrag afgesproken welke gegarandeerd zou zijn. Toen de koper de auto kwam halen bleek volgens hem te veel niet in orde welke duidelijk van tevoren waren aangegeven. Bood een veel lager bedrag ineens en ben hier niet akkoord mee gegaan. Voor mij geen Vendi meer, hoop dat ik zo meer mensen kan behoeden hier zaken mee te doen.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Voorwaarden werden niet nagekomen Verkopende partij trekt aan kortste eind

  Nooit meer

  Ik heb hier een heel dure ervaring opgedaan

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Algemene voorwaarden zijn alleen goed voor het bedrijf. Niet voor de klant.

  Bedrijf dat veel moeite doet voor de klant

  Uiteindelijk is de auto( Kia Sorrento) niet verkocht door autovendi. Maar ik moet zeggen dat ze hun uiterste best hebben gedaan om een goede prijs te bedingen. Correct bedrijf en medewerkers : niks is te veel en ze spelen kort op de bal. Voor mij een meer dan aangename ervaring.

  Sterke punten
  Goede onderhandelaars om een goede prijs te bedingen Correcte service Goede communicatie naar de klant Vriendelijk en doortastend

  Zwakke punten
  Geen negatieve punten kunnen ontdekken

  Niet gegarandeerd

  "EEN GEGARANDEERD BOD OP JE AUTO". --> Helaas is dit niet het geval. Ik heb geen goede ervaring met Autivendi. Ondanks dat ik per e-mail een overeenkomst met een bedrag van 9000,- EUR heb ontvangen is bij aflevering toch weer onderhandeld. Autovendi pretendeert een gegarandeerd bedrag en geen vervelende onderhandelingen. De koper, autobedrijf Wagendorp Doetinchem BV, gaf als reden dat de schade aan de auto toch een beetje tegenviel. Letterlijke woorden: "soms "valt het mee en soms valt het tegen". Bij mij viel het tegen, dus vond men het terecht om tegen afspraak in opnieuw te onderhandelen met als uitkomst een lager te ontvangen bedrag. Dit terwijl heel duidelijk van tevoren, ondersteund met foto's, de schade is aangekondigd. Ik geloof niet dat in geval de schade aan de auto meevalt je als verkoper extra geld bovenop je overeenkomst krijgt. Dit soort dingen werkt natuurlijk maar 1 kant op => in het nadeel van de verkopende partij. Mijn conclusie is dat Autivendi geen meerwaarde heeft. Mijn advies zou zijn: ga je geluk beproeven op Marktplaats. Dan weet je in ieder geval zeker dat je moet onderhandelen met waarschijnlijk een hoger bod.

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  - Bedrag niet gegarandeerd - opnieuw onderhandelen

  Subliem

  Heel erg goed en vriendelijk geholpen. Echte vakmensen en ze komen hun woord na. Gegarandeerd bod ontvangen en die bleek ook echt gegarandeerd. Werkelijk subliem

  Sterke punten
  Vriendelijk Professioneel Gegarandeerd bod Nette mensen

  Bedankt voor de snelle service

  Mijn auto vorige week bij autovendi aangeboden en binnen 2 dagen verkocht en meteen ingeleverd. Netjes mijn geld gekregen en zelfs door de dealer terug naar huis gebracht. Bedankt autovendi

  Sterke punten
  Ze doen wat ze zeggen. Niet ver rijden om mijn auto in te leveren. Afgesproken bedrag gekregen. Auto zorgvuldig doorgenomen.

  Zwakke punten
  Later in de avond als ik thuis ben zijn ze gesloten.

  Top

  Zeer correct en goede service.

  Sterke punten
  Bid inderdaad gegarandeeerd

  Zwakke punten
  Geen zwakke punten

  Alleen maar lof

  Gelukkig heb ik voordat ik mijn auto had aangemeld bij diverse websites, eerst reviews gelezen. Autovendi kwam daar goed uit. Heb mijn Mercedes E200 met 297.000 km op de teller aangemeld en werd enkele ogenblikken later gebeld om alle autogegevens te controleren. Hier merk je al dat het een serieuze partij is omdat ieder detail van je auto onder de loep wordt genomen. Volgens de medewerker om de boden op mijn auto te kunnen garanderen. Een dag later opgebeld met een bod dat iets lager lag dan mijn vraagprijs maar ik had mijn vraagprijs bewust iets hoger gezet dus ik ben gelijk akkoord gegaan en de auto is een dag later al opgehaald en ik kreeg direct contant uitbetaald. Er werd niet gepingeld of wat dan ook. De auto kon op de trailer en werd zo meegenomen. Fantastische service!

  Sterke punten
  conform afspraak snel geregeld nette medewerkers

  Zwakke punten
  geen zwakke punten voor mij

Bezoek AutoVendi

Schrijf je eigen review