Auto verkopen? Ontvang Gratis en Vrijblijvend een Bod Auto verkopen via AutoVendi. Een Gegarandeerd bod en geen afdingen tijdens het inleveren. Meld je auto gratis aan voor een veilige verkoop.

AutoVendi Reviews

  • Auto aangeboden met duidelijke omschrijving en voorzien van fotos. Verkoop bedrag afgesproken welke gegarandeerd zou zijn. Toen de koper de auto kwam halen bleek volgens hem te veel niet in orde welke duidelijk van tevoren waren aangegeven. Bood een veel lager bedrag ineens en ben hier niet akkoord mee gegaan.

    Voor mij geen Vendi meer, hoop dat ik zo meer mensen kan behoeden hier zaken mee te doen.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    Voorwaarden werden niet nagekomen
    Verkopende partij trekt aan kortste eind

    Door johan op 18 september 2019 Reageer
  • Ik heb hier een heel dure ervaring opgedaan

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    Algemene voorwaarden zijn alleen goed voor het bedrijf. Niet voor de klant.

    Door Kees op 8 september 2019 Reageer
  • Uiteindelijk is de auto( Kia Sorrento) niet verkocht door autovendi.
    Maar ik moet zeggen dat ze hun uiterste best hebben gedaan om een goede prijs te bedingen.
    Correct bedrijf en medewerkers : niks is te veel en ze spelen kort op de bal.
    Voor mij een meer dan aangename ervaring.

    Sterke punten
    Goede onderhandelaars om een goede prijs te bedingen
    Correcte service
    Goede communicatie naar de klant
    Vriendelijk en doortastend

    Zwakke punten
    Geen negatieve punten kunnen ontdekken

    Door Luc smet op 16 januari 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • "EEN GEGARANDEERD BOD OP JE AUTO". --> Helaas is dit niet het geval. Ik heb geen goede ervaring met Autivendi. Ondanks dat ik per e-mail een overeenkomst met een bedrag van 9000,- EUR heb ontvangen is bij aflevering toch weer onderhandeld. Autovendi pretendeert een gegarandeerd bedrag en geen vervelende onderhandelingen. De koper, autobedrijf Wagendorp Doetinchem BV, gaf als reden dat de schade aan de auto toch een beetje tegenviel. Letterlijke woorden: "soms "valt het mee en soms valt het tegen". Bij mij viel het tegen, dus vond men het terecht om tegen afspraak in opnieuw te onderhandelen met als uitkomst een lager te ontvangen bedrag. Dit terwijl heel duidelijk van tevoren, ondersteund met foto's, de schade is aangekondigd. Ik geloof niet dat in geval de schade aan de auto meevalt je als verkoper extra geld bovenop je overeenkomst krijgt. Dit soort dingen werkt natuurlijk maar 1 kant op => in het nadeel van de verkopende partij. Mijn conclusie is dat Autivendi geen meerwaarde heeft. Mijn advies zou zijn: ga je geluk beproeven op Marktplaats. Dan weet je in ieder geval zeker dat je moet onderhandelen met waarschijnlijk een hoger bod.

    Sterke punten
    -

    Zwakke punten
    - Bedrag niet gegarandeerd
    - opnieuw onderhandelen

    Door Frans op 11 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heel erg goed en vriendelijk geholpen. Echte vakmensen en ze komen hun woord na. Gegarandeerd bod ontvangen en die bleek ook echt gegarandeerd. Werkelijk subliem

    Sterke punten
    Vriendelijk
    Professioneel
    Gegarandeerd bod
    Nette mensen

    Door Henri op 24 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mijn auto vorige week bij autovendi aangeboden en binnen 2 dagen verkocht en meteen ingeleverd. Netjes mijn geld gekregen en zelfs door de dealer terug naar huis gebracht.

    Bedankt autovendi

    Sterke punten
    Ze doen wat ze zeggen.
    Niet ver rijden om mijn auto in te leveren.
    Afgesproken bedrag gekregen.
    Auto zorgvuldig doorgenomen.

    Zwakke punten
    Later in de avond als ik thuis ben zijn ze gesloten.

    Door Sjaak op 15 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Top

    Zeer correct en goede service.

    Sterke punten
    Bid inderdaad gegarandeeerd

    Zwakke punten
    Geen zwakke punten

    Door Theo op 12 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Gelukkig heb ik voordat ik mijn auto had aangemeld bij diverse websites, eerst reviews gelezen. Autovendi kwam daar goed uit.

    Heb mijn Mercedes E200 met 297.000 km op de teller aangemeld en werd enkele ogenblikken later gebeld om alle autogegevens te controleren. Hier merk je al dat het een serieuze partij is omdat ieder detail van je auto onder de loep wordt genomen. Volgens de medewerker om de boden op mijn auto te kunnen garanderen.

    Een dag later opgebeld met een bod dat iets lager lag dan mijn vraagprijs maar ik had mijn vraagprijs bewust iets hoger gezet dus ik ben gelijk akkoord gegaan en de auto is een dag later al opgehaald en ik kreeg direct contant uitbetaald. Er werd niet gepingeld of wat dan ook. De auto kon op de trailer en werd zo meegenomen. Fantastische service!

    Sterke punten
    conform afspraak
    snel geregeld
    nette medewerkers

    Zwakke punten
    geen zwakke punten voor mij

    Door Willem op 31 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek AutoVendi

Schrijf je eigen review



VergelijkAutobedrijven

Reviews, ervaringen en klachten over autobedrijven

Autobedrijven