Reviews over Autobedrijven


  Twijfelachtig, zacht uitgedrujt - Review over Autobedrijf Misker

  Mijn vader, inmiddels overleden, altijd een goedgelovige klant bij Misker haf de Focus altijd in. onderhoud. Veel afgerekend . Na overlijden de auto overgenomen. Ondanks een apk gebreken geconstateerd. Banden tot op het metaal vergeten, subframe aan vervanging toe, schokbrekers verrot. Iemand van 80 mag goedgelovige zijn. Jullie moeten je schamen!

  Onbeschoft en ondeskundig - Review over Auto Walinga BV

  Wij hebben de vestiging in Groningen vrijdag 4 juni 2021 bezocht. Na een rit van 5 kwartier om er te komen stonden we met 5 minuten weer buiten. Oprechte vragen over de hybride auto (hoeveel km kun je rijden per kWh, wanneer is het nodig het accupakket te vervangen) antwoordde de verkoper terwijl zijn mondkapje slordig los tussen kin en neus bungelde: “dat is me nog nooooit gevraag”, “zoek maar op internet” en “ik heb helemaal geen zin in dit soort vragen” . Na nog een keer datzelfde antwoord was ons geduld op en zijn we onverrichter zake vertrokken. Achteraf heeft hij ons misschien wel een dienst bewezen: de auto die we bij Walinga wilden bekijken kan niet tippen aan de auto die we inmiddels elders hebben aangeschaft. Maar het belangrijkste is wederzijds respect en vertrouwen in een garage, en dat krijg je met zo’n verkoper absoluut NIET. Waardeloos.

  Een slechte service en onvoldoende communicatie - Review over Nefkens

  Ik kwam met de lease auto voor een 3008, 2 jaar oud. Het begon met een uitstekende haalservice omdat het ivm. een navigatieupdate wat langer zou duren dan een uurtje en zonde om op te wachten. Die middag kreeg ik het telefoontje dat er een kleine lekkage van olie was gevonden en dat het in verband met een onderdeel in de loop van vrijdagochtend klaar zou zijn. Vrijdagmiddag was het niet verholpen en kreeg ik vervangend vervoer voor het weekend, want maandag zou het gereed zijn. Vanaf toen ging het mis. Ik moest zelf contact opnemen toen het telkens weer langer duurde en het onderdeel was nog niet binnen. Inmiddels duurt het al 3! weken en moet ik zelf informeren als ik iets te weten wil komen. Vorige week kreeg ik nog de opmerking dat het voor hen ook niet fijn is dat het vervangend vervoer uitgeleend is aan mij. Heel slecht gevoel voor klantenservice! Zojuist vernomen dat de distributieset vervangen moet worden en dat die nog in backorder staat. Oftewel niet binnen. Waarschijnlijk wordt het volgende week, tenzij het langer duurt. Wat een onproffesionele service-organisatie van Peugeot als ze dit soort dingen niet op orde hebben.

  Sterke punten
  Het begon best goed, maar dan......

  Zwakke punten
  -communicatie -servicelevel -onderdelen niet op voorraad -klantgerichtheid -oplossend vermogen

  Noout zaken met ze doen. - Review over AutoVendi

  Auto moeten vast houden tot 6-3 en krijg ik een factuur wegens niet nakomen afspraak omdat ik de wagen op 9-3 aan een ander heb verkocht. Krijg aleen mar te horen dat ik had moeten bellen! Heb ik gedaan en dan zou de koper me vrijdags bellen heeft ie niet gedaan en dan mij een factuur sturen. Nooit zaken met ze doen

  Autovendi oplichting - Review over AutoVendi

  Pas op voor deze websites. Ze beloven veel maar komen niks na. Koper kwam afspraken niet na en vervolgens moest ik hoge kosten aan autovendi betalen omdat we niet tot een deal kwamen. Mensen pas aub op en verkoop particulier

  Sterke punten
  Mensen misleiden

  Zwakke punten
  Prijs, benadering, niet meedenken, hoge kosten

  Vendi valt tegen - Review over AutoVendi

  Het autobedrijf wilde bij het zien van de auto minder bieden dan het overeengekomen bedrag. Vendi gaf aan dat ik hetgeen ik had gezegd over de auto niet strookte met de feitelijke situatie. Daar ben ik het niet mee eens. De medewerker wilde niet luisteren naar de opname waar de afspraken op gemaakt waren. Het staat hier op papier, zo deelde hij mede. \\r\\nMaar tot daar nog geen probleem. Toen ik echter aangaf, de auto elders in te ruilen, werd mij medegedeeld dat er wél een contract lag. Daar kwam ik iet zomaar vanaf. Pas na heen en weer getelefoneer met het autobedrijf dat mij een lager bedrag wilde geven, werd er uiteindelijk toegegeven. Een onprettige ervaring met Vendi.

  Sterke punten
  het eerste gesprek en de snelle actie van de contactpersoon die een goed bod voor je auto heeft.

  Zwakke punten
  Er wordt niet duidelijk genoeg doorgevraagd en de koop wordt te snel gesloten. Het gevaar dat een autobedrijf toch weer een lager bod doet, is groot. En dan gaat Vendi op haar strepen staan en moet het contract gevolgd worden en de koper genoegen nemen met een lager bedrag.

  Ga Niet Naar deze BMW! - Review over BMW Amsterdam

  Mijn X5 heeft 3 maanden daar gestaan voor de motor, ik was + 4,000 lichter en na een paar weken ontploft de motor alsnog. Niet alleen ontkennen ze dat er verband is, nee ik kreeg de schuld van te lang doorrijden (op de A28 met kinderen achterin) Ook is mijn vrouwelijke collega werd de deur gewezen (want= vrouw) - "ga maar aan je man vragen" was het antwoord. Ik ben met een advocaat bezig om inzage in mijn eigen stukken te krijgen en mijn X5 is nog steeds stuk.. Voor 10,000,- euro wilde ze er wel een nieuwe motor inzetten.. OPLICHTERS!!

  Sterke punten
  Prachtyige locatie, aardige mensen aan de balie

  Zwakke punten
  Geen verstand van BMW's ouder dan 10 jaar

  Eén grote oplichtersbende! - Review over Arend Auto Nissan

  Na veel heen en weer mailen werd mijn occasion ruim €4500 tot €5500 lager gewaardeerd dan bij andere dealers. Het verhaal, dat mijn auto niet hoger uit de taxatie kwam en dat 'anderen' de auto niet hoger taxeerden staat haaks op de eigen voorraad, alwaar vergelijkbare auto's tegen ruim €6000 tot €8000 hoger worden verkocht. Zo voel je je wel erg bekocht en dat zorgt er voor, dat het vertrouwen in Arend Auto Nissan in Amersfoort wel enorm met occasionprijzen knoeit! Mij zien ze hier nooit meer en deze boodschap zal ik ook aan derden uitdragen.

  Sterke punten
  Vooralsnog geen!

  Zwakke punten
  Geen enkel telefonisch contact, slecht opgeleide verkoopmedewerkers met weinig kennis van zaken.

  Clear and good service - Review over AutoVendi

  Very pleased by this service in comparison to other channels.

  Sterke punten
  Honest

  Zwakke punten
  No cons

  perfect geregeld - Review over AutoVendi

  allemaal netjes en snel geregeld. inleverpunt was ook zeer bekwaam en attent. volgende keer weer autovendi.

  Sterke punten
  komen hun afspraken na. nemen de auto goed met je door.

  Zwakke punten
  omschrijf je auto alsof je hem zelf koopt. dus ook ieder krasje en dergelijke.

  Ekris Arnhem - Review over Ekris

  LET GOED OP HIER zet alles op papier, ze verkopen je hier zo een auto met mankementen. Het was dat mijn eigen dealer me vertelde dat de auto vol met slordigheden zat. Anders had dit nooit geweten. Ook de werkplaats info is niet op orde. Service is hier 0,0 . Je krijgt alleen de standaard garantie van BMW want dat is makkelijk zit in de verzekering. 5 zaken waren niet in orde, maar men gaf bij Ekris Arnhem aan "nee hoor" alles is oke. Na 5 brieven erkende ze het pas dat het mis was . Zelf 1 star is nog te veel. In hun reclame op de BMW Arnhem internetsite ( Door de diversiteit van specialisten binnen ons team kunnen wij u op ieder niveau maatwerk leveren ) . Welke specialisten. BMW Ekris maakt rijden geweldig, Ja Ja...….. maar niet hier. Van de 40 jaar bij BMW had ik dit nog nooit meegemaakt. Dit kan je allemaal gebeuren onder de leiding van vestigingsmanager W. S.

  Nooit meer een peugeot - Review over Nefkens

  k heb nu inmiddels een 4 jaar een Peugeot 508 SW en daar heb ik veel kosten aangehad. Naast Gebruikelijk onderhoud: Dit zijn de onderdelen die extra zijn vervangen: 1. Airconditioner kapot (zowel zekerings/chipbox als airco zelf) 2. Motorblok laten reinigen omdat er olie vervuiling inzit (design fout peugeot volgens dealer) 3. Handremklauw afgebroken, ik heb automatische handrem 4. Kabel van voorraam afgebroken 5. Motorblok vervangen 6. Startmotor vervangen 7. Turbo hapert en moet worden vervangen En nu heb ik vandaag 253,01 eur mogen afrekenen voor het vervangen van een koplamp. Mijn Peugeot is altijd in onderhoud geweest bij een officiele peugeot dealer (Nefkens). Enig gevoel van opgelicht worden komt er aan mijn kant wel bij kijken.

  Sterke punten
  maken van hoge rekeningen

  Zwakke punten
  Blijkbaar onderhoud, met zoveel kosten

  Top garage - Review over Autobedrijf Bockhoudt

  Gisteren 12-11-2019 mijn witte VW Polo opgehaald. Twee weken geleden bij Bockhoudt in Groningen gekocht. Er moest nog het een en ander aan gebeuren. Goede afspraken gemaakt met de verkoper Robert. Deze zijn prima nagekomen en de auto ziet er prima uit. Vakkundig en vriendelijk personeel. Top.

  Sterke punten
  Komen afspraken na en geen verrassingen.

  Zwakke punten
  Geen

  auto - Review over Autobedrijf Bockhoudt

  diverse auto"s daar gekocht,en altijd in onderhoud daar geweest.per vandaag niet meer.wat een stelletje onbeschofte lui.je wordt gewoon uitgelachen.

  Sterke punten
  nvt

  Zwakke punten
  alles.tot aan het personeel achter de balie.

  Gegarandeerd bod wat niet gegarandeerd bleek - Review over AutoVendi

  Auto aangeboden met duidelijke omschrijving en voorzien van fotos. Verkoop bedrag afgesproken welke gegarandeerd zou zijn. Toen de koper de auto kwam halen bleek volgens hem te veel niet in orde welke duidelijk van tevoren waren aangegeven. Bood een veel lager bedrag ineens en ben hier niet akkoord mee gegaan. Voor mij geen Vendi meer, hoop dat ik zo meer mensen kan behoeden hier zaken mee te doen.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Voorwaarden werden niet nagekomen Verkopende partij trekt aan kortste eind

  Woord is woord? - Review over Autobedrijf Misker

  Jaren lange klant geweest. Medio juli zoekopdracht gegeven, geen reactie. Uiteindelijk op hun eigen site de gewenste auto gevonden. Gebeld, aangegeven dat we voor de auto direct komen. Nog geen ander halfuur later zijn we daar. Blijkt de gemaakte reservering geen enkele betekenis te hebben en is de auto verkocht. Blijkbaar willen ze geen vaste klanten of klantenbinding en zijn hun woorden niets waard. Aan een gemaakte excuses koop ik niets (bij hun).

  Sterke punten
  Voor mij geen meer.

  Zwakke punten
  Zie review.

  Nooit meer - Review over AutoVendi

  Ik heb hier een heel dure ervaring opgedaan

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Algemene voorwaarden zijn alleen goed voor het bedrijf. Niet voor de klant.

  Teleurstellend - Review over BMW Amsterdam

  Na 35.000 km ontstond er een vibratie in de banden / wielen van mijn nieuwe BMW X3. In eerste instantie dacht ik aan een kapotte lager, maar bij nadere inspectie bleek het ongelijke slijtage van de Pirelli banden. Contact opgenomen met BMW Amsterdam (waar ik de auto gekocht heb) maar die verklaarden niet ontvankelijk te zijn voor deze klacht. Heel jammer en niet bepaald klantvriendelijk.

  Sterke punten
  Goede organisatie. Bij aankoop van de auto alles prima geregeld. Goede hulp bij het terug vragen van de BPM na export van de auto.

  Zwakke punten
  Geen coulance bij opgetreden probleem met de Pirelli banden. Bij eerste servicebeurt werd voorgesteld om de ruitenwissers te vervangen, hetgeen nog lang niet nodig was.

  Helaas bleek achteraf het verleden van de auto toch niet eerlijk - Review over Autobedrijf Douwe de Beer

  Bij dit autobedrijf een Bmw X6 gekocht waarvan achteraf bleek dat de km stand niet klopte,en ik niet in aanmwerking kwam voor het gratis onderhoudscontact wat er op zat. Hij had 2 voorstellen ik kon het onderhoud alsnog laten uitvoeren bij een Bmw dealer bij hem in de buurt of de deal terugdraaien. Toen ik uiteindelijk koos voor de beurt toen kon dat ineens niet meer en is de deal teruggedraaid. Waarschijnlijk was hij bang dat er meer naar boven zou komen. Ik zie dat de Bmw nu aan iemand anders is verkocht,deze persoon wil ik gelijk waarschuwen. Kenteken van de witte Bmw X6 is ZB-408-B Autobedrijf Douwe de Beer in Dronten

  Sterke punten
  mooie verhalen ophangen en liegen over herkomst auto

  Zwakke punten
  Problemen oplossen en eerlijk zaken doen

  Open, eerlijk en zeer deskundig advies - Review over Nefkens

  Nadat ik op internet een mooie auto had gevonden heb ik hem op een zeer deskundige wijze laten beoordelen door Leo Aarts van Nefkens Veldhoven. Na een uitvoerige inspectie met taxatie heb ik op basis van zijn expertise deze prachtige auto gekocht. Erg blij ben ik daarom met het open en eerlijk advies van Leo Aarts waarvoor mijn hartelijke dank alsook aan Nefkens Veldhoven . Top.

  Autohuis Bouwsema Veendam - Review over Autohuis Bouwsema

  Ik zag op internet een leuke occasion te koop bij Bouwsema Veendam. Omdat ik er met inruil niet uitkwam met de verkoper per telefoon besloten de auto te willen kopen zonder inruil. Ik gaf aan even met mijn vrouw te willen overleggen,dit kon werd me verteld door verkoper, maar een occasion werd niet gereserveerd. Ik had korte tijd later contact met hem en ineens was de auto gereserveerd, wat hij aangaf niet te willen doen. Ook beloftes van ik bel morgenvroeg terug werden niet nagekomen. Na 17uur zelf maar es contact gezocht,en idd de auto was gereserveerd. Nu staat dezelfde auto nog steeds bij hun te koop. Met zo iemand als verkoper is het logisch dat de auto's blijven staan , ik zou ook nooit weer een auto willen kopen als ik op deze manier wordt behandeld.

  Sterke punten
  werkplaats altijd bereikbaar voor info oid.

  Zwakke punten
  Het niet nakomen van afspraken van verkoper, nonchalant en afschepend gedrag, en totaal niet klantvriendelijk!!!!

  uitzonderlijk slechte service na kopen versleten auto - Review over Peugeot DAVO

  Inmiddels een keer of 4 bij de garage geweest en iedere keer gezeur met de leeuwekeur garantie, wel/geen vervangend vervoer, wel/niet laten repareren bij een dealer naar keuze. Slechte club, geen tweedehands kopen!

  Sterke punten
  Verkoop was snel afgerond

  Zwakke punten
  * Uitzonderlijk slecht bereikbaar * Onduidelijk over alles omtrent leeuwekeur / garanties * Komt afspraken niet na die in garanties staan * Vechten voor elke centimeter service

  Rommelen met km stand van auto - Review over Autobedrijf Douwe de Beer

  De meneer verkocht een bmw X6 met onderhoudscontract maar omdat hij zelf met de km stand en reset van het onderhouds- programma heeft zitten klooien heb ik nu geen recht meer op gratis inderhoud. Verteld vervolgens dat ik het waarschijnlijk zelf heb gedaan. Er zat een kapotte accu in daar wilde hij eigenlijk ook onder uit komen.

  Sterke punten
  Auto verkopen.

  Zwakke punten
  Service verlenen als het hem geld gaat kosten.

  Bedrijf dat veel moeite doet voor de klant - Review over AutoVendi

  Uiteindelijk is de auto( Kia Sorrento) niet verkocht door autovendi. Maar ik moet zeggen dat ze hun uiterste best hebben gedaan om een goede prijs te bedingen. Correct bedrijf en medewerkers : niks is te veel en ze spelen kort op de bal. Voor mij een meer dan aangename ervaring.

  Sterke punten
  Goede onderhandelaars om een goede prijs te bedingen Correcte service Goede communicatie naar de klant Vriendelijk en doortastend

  Zwakke punten
  Geen negatieve punten kunnen ontdekken

  Niet gegarandeerd - Review over AutoVendi

  "EEN GEGARANDEERD BOD OP JE AUTO". --> Helaas is dit niet het geval. Ik heb geen goede ervaring met Autivendi. Ondanks dat ik per e-mail een overeenkomst met een bedrag van 9000,- EUR heb ontvangen is bij aflevering toch weer onderhandeld. Autovendi pretendeert een gegarandeerd bedrag en geen vervelende onderhandelingen. De koper, autobedrijf Wagendorp Doetinchem BV, gaf als reden dat de schade aan de auto toch een beetje tegenviel. Letterlijke woorden: "soms "valt het mee en soms valt het tegen". Bij mij viel het tegen, dus vond men het terecht om tegen afspraak in opnieuw te onderhandelen met als uitkomst een lager te ontvangen bedrag. Dit terwijl heel duidelijk van tevoren, ondersteund met foto's, de schade is aangekondigd. Ik geloof niet dat in geval de schade aan de auto meevalt je als verkoper extra geld bovenop je overeenkomst krijgt. Dit soort dingen werkt natuurlijk maar 1 kant op => in het nadeel van de verkopende partij. Mijn conclusie is dat Autivendi geen meerwaarde heeft. Mijn advies zou zijn: ga je geluk beproeven op Marktplaats. Dan weet je in ieder geval zeker dat je moet onderhandelen met waarschijnlijk een hoger bod.

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  - Bedrag niet gegarandeerd - opnieuw onderhandelen