BMW Amsterdam

BMW Amsterdam: Home BMW dealer Amsterdam. Proefrit / offerte aanvraag. Ruim aanbod occasions. Maak een werkplaatsafspraak voor BMW onderhoud, APK en reparatie. BMW Onderdelen.

BMW Amsterdam Reviews

  Ga Niet Naar deze BMW!

  Mijn X5 heeft 3 maanden daar gestaan voor de motor, ik was + 4,000 lichter en na een paar weken ontploft de motor alsnog. Niet alleen ontkennen ze dat er verband is, nee ik kreeg de schuld van te lang doorrijden (op de A28 met kinderen achterin) Ook is mijn vrouwelijke collega werd de deur gewezen (want= vrouw) - "ga maar aan je man vragen" was het antwoord.

  Ik ben met een advocaat bezig om inzage in mijn eigen stukken te krijgen en mijn X5 is nog steeds stuk.. Voor 10,000,- euro wilde ze er wel een nieuwe motor inzetten..

  OPLICHTERS!!

  Sterke punten
  Prachtyige locatie, aardige mensen aan de balie

  Zwakke punten
  Geen verstand van BMW's ouder dan 10 jaar

  Teleurstellend

  Na 35.000 km ontstond er een vibratie in de banden / wielen van mijn nieuwe BMW X3. In eerste instantie dacht ik aan een kapotte lager, maar bij nadere inspectie bleek het ongelijke slijtage van de Pirelli banden. Contact opgenomen met BMW Amsterdam (waar ik de auto gekocht heb) maar die verklaarden niet ontvankelijk te zijn voor deze klacht. Heel jammer en niet bepaald klantvriendelijk.

  Sterke punten
  Goede organisatie. Bij aankoop van de auto alles prima geregeld. Goede hulp bij het terug vragen van de BPM na export van de auto.

  Zwakke punten
  Geen coulance bij opgetreden probleem met de Pirelli banden.
  Bij eerste servicebeurt werd voorgesteld om de ruitenwissers te vervangen, hetgeen nog lang niet nodig was.

Bezoek BMW Amsterdam

Schrijf een review