Hyundai Wittenberg

Uw Hyundai dealer in Amersfoort, Harderwijk, Hilversum en Utrecht | Hyundai-wittenberg.nl Met vestigingen in Amersfoort, Harderwijk, Hilversum en Utrecht zijn wij de Hyundai dealer bij u in de buurt. Altijd alle nieuwe Hyundai modellen en een uitgebreid aanbod occasions op voorraad.

Hyundai Wittenberg Reviews

  ONBETROUWBARE OPLICHTERS!

  Ik heb in november 2023 voor ruim €20.000 een MG ZS EV uit 2019 gekocht bij autobedrijf Hyundai Wittenberg Hilversum aan de Franciscusweg 4B te Hilversum. Na aflevering bleek oa. de radio van de auto niet te werken, is het touchscreen traag en krijg ik vage meldingen op het dashboard, om nog maar te zwijgen over het navigatiesysteem die niet up-to-date is, terwijl je wel afleverkosten hebt betaald.

  Goed, na de problemen gemeld te hebben, leek Wittenberg (in de persoon van ene “Ad”) met een goede oplossing te komen. “We gaan ernaar kijken en gaan het netjes oplossen”, aldus meneer Ad.

  Conclusie: ik ben twee keer naar Hilversum gereden en ben twee keer weer met dezelfde kapotte radio naar huis gereden. Na het tweede bezoek aan de garage in Hilversum kwam met met de mededeling: “Helaas kunnen wij het niet voor u maken, u kunt op onze kosten naar Van Mossel in Amsterdam.” Dit leek een keurige oplossing, maar toen ik begin januari 2024 de auto naar Van Mossel heb gereden, bleek het juiste onderdeel niet besteld te zijn. Ik kon dus weer naar huis met een kapotte radio. Ik zou gecontacteerd worden voor een vervolgafspraak, maar…. Het is mei 2024 en ik heb nog altijd niks gehoord. Naar een nieuwe radio kan ik fluiten, heb ik zo het idee. Ook op de mail die ik gestuurd heb wordt niet geantwoord. Conclusie: onbetrouwbare rukkers! Oplichters! Komen afspraken niet na. Niet kopen!

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  Komen afspraken niet na
  Slechte communicatie (of beter gezegd: geen communicatie)
  Onbetrouwbaar

Bezoek Hyundai Wittenberg

Schrijf een review