Nefkens

Nefkens is de Peugeot-dealer bij u in de buurt Nefkens is de Peugeot-dealer bij u in de buurt. Voor nieuwe en gebruikte auto\'s met bijzonder veel voordeel en service.

Nefkens Reviews

  Nooit meer een peugeot

  k heb nu inmiddels een 4 jaar een Peugeot 508 SW en daar heb ik veel kosten aangehad. Naast Gebruikelijk onderhoud: Dit zijn de onderdelen die extra zijn vervangen: 1. Airconditioner kapot (zowel zekerings/chipbox als airco zelf) 2. Motorblok laten reinigen omdat er olie vervuiling inzit (design fout peugeot volgens dealer) 3. Handremklauw afgebroken, ik heb automatische handrem 4. Kabel van voorraam afgebroken 5. Motorblok vervangen 6. Startmotor vervangen 7. Turbo hapert en moet worden vervangen En nu heb ik vandaag 253,01 eur mogen afrekenen voor het vervangen van een koplamp. Mijn Peugeot is altijd in onderhoud geweest bij een officiele peugeot dealer (Nefkens). Enig gevoel van opgelicht worden komt er aan mijn kant wel bij kijken.

  Sterke punten
  maken van hoge rekeningen

  Zwakke punten
  Blijkbaar onderhoud, met zoveel kosten

  Open, eerlijk en zeer deskundig advies

  Nadat ik op internet een mooie auto had gevonden heb ik hem op een zeer deskundige wijze laten beoordelen door Leo Aarts van Nefkens Veldhoven. Na een uitvoerige inspectie met taxatie heb ik op basis van zijn expertise deze prachtige auto gekocht. Erg blij ben ik daarom met het open en eerlijk advies van Leo Aarts waarvoor mijn hartelijke dank alsook aan Nefkens Veldhoven . Top.

Bezoek Nefkens

Schrijf je eigen review